Recente opdrachten

Markt- en doelgroep verkenning

Combinatie van dagboek opdrachten via WhatsApp en single interviews om inzicht te krijgen in gebruik, behoeften, wensen en aankoop van een productgroep voor o.a. een food fabrikant. 

Productontwikkeling

In verschillende ontwikkeling stadia van een machine voor de horeca, zijn de meningen, ervaringen en wensen en behoeften van horeca professionals opgehaald ter invulling en aanscherping van het product.

Customer Journey

Gedurende enkele weken is een groep ouders gevolgd m.b.v. WhatsApp opdrachten en meerdere (online) interviews om de customer journey voor een productgroep in kaart te brengen voor een grote online retailer.

Communicatie onderzoek

Pre-testen van nieuwe campagne- en verpakking concepten met single interviews voor food-fabrikanten en non-profit organisaties.

Evaluatie (nieuwe) proposities / producten

Werkplekgesprekken met professionals om inzicht te krijgen in de evaluatie van een nieuwe propositie om de communicatie hierover aan te scherpen voor een b2b leverancier in de financiële dienstverlening. En een combinatie van focusgroepen en een in-home use test om een ontwikkeld food product te optimaliseren.

UX-onderzoek

In individuele interviews zowel (prototype) apps als websites getest om de concepten strategisch te toetsen en deze o.b.v. de wensen en behoeften verder te ontwikkelen en te optimaliseren.

Voor wie Pam werkt

In samenwerkingsverbanden werkt Pam Research ook voor